Leul s-a apreciat puternic în raport cu dolarul american

  • Cursul euro/leu a închis săptămâna de tranzacţionare la un nivel similar celui de joi - 4,8277 lei/euro
  • În raport cu dolarul american, leul s-a apreciat puternic, de la 4,4355 lei/dolar cât indica joi BNR, la 4,4115 lei/dolar, vineri
  • Moneda naţională a crescut şi în raport cu dolarul american şi lira sterlină
1096 afișări
Imaginea articolului Leul s-a apreciat puternic în raport cu dolarul american

Leul s-a apreciat puternic în raport cu dolarul american

Cursul euro/leu a închis săptămâna de tranzacţionare la un nivel similar celui de joi. Astfel, dacă joi cotaţia oficială a fost de 4,8278 lei/euro, vineri aceasta s-a situat la 4,8277 lei/euro.
 
În raport cu dolarul american, leul s-a apreciat puternic, de la 4,4355 lei/dolar cât indica joi BNR, la 4,4115 lei/dolar, vineri.  
 
Faţă de francul elveţian, leul s-a întârit de asemenea, iar dacă joi BNR indica un curs de 4,5746 lei/franc, vineri acesta a ajuns la 4,5706 lei/franc.
 
În raport cu lira sterlină, leul a deschis o evoluţie similară: joi cotaţia oficială a fost 5,5115 lei/liră, iar vineri aceasta a ajuns la 5,5048 lei/liră.
 
Un altfel de parcurs a avut gramul de aur, care s-a scumpit de joi până vineri. Astfel, joi cotaţia afişată de BNR era de 237,0045 lei, pentru ca vineri aceasta să ajungă la 239,8384 lei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici