Lovitură grea pentru hotelieri: De 1 Mai va fi dezastru pe litoral

1 Mai se apropie cu paşi repezi, însă de această dată Ziua Muncii nu va fi sărbătorită în maniera deja obişnuită. Sărbătoarea coincide în acest an cu Paştele, aşa că mulţi români preferă să dea minivacanţa la mare sau la munte pe câteva zile petrecute în familie. Agenţiile de turism încearcă totuşi să atragă clienţii cu pachete adaptate Sărbătorilor Pascale.

19787 afișări
Imaginea articolului Lovitură grea pentru hotelieri: De 1 Mai va fi dezastru pe litoral

Lovitură grea pentru hotelieri: De 1 Mai va fi dezastru pe litoral (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

În anii trecuţi, Vama Veche era una dintre detinaţiile preferate de români pentru ziua de 1 Mai, iar mii de tineri petreceau până dimineaţa pe plaja de la malul mării. Anul acesta lururile ar putea sta altfel, dat fiind faptul că în aceeaşi zi românii sărbătoresc Paştele, scrie Gândul.

Şi cererea pentru minivacanţele la munte este în scădere. Totuşi, agenţiile de turism se adaptează şi vor să îmbine cele două sărbători.

"Prânzul şi noaptea de Înviere vor fi cu produse speciale de Paşte, respectiv pască, ouă roşii, cozonac. Asta în Maramureş sau în zona Bucovinei, unde tradiţiile se păstrează. Pachetele se adresează mai ales pentru familii", a declarat Iulia Holhoş, manager al unei agenţii de turism.

Citeşte continuarea în Gândul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici