Lucrări la calea ferată pe raza regionalelor Braşov şi Timişoara. Mai multe trenuri, afectate

Compania Naţională CFR SA anunţă că în perioada 2-19 iunie vor fi făcute lucrări de modernizare pe mai multe linii de pe raza regionalelor Braşov şi Timişoara, care vor afecta circulaţia mai multor trenuri.

1908 afișări
Imaginea articolului Lucrări la calea ferată pe raza regionalelor Braşov şi Timişoara. Mai multe trenuri, afectate

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit unui comunicat al CFR SA, vor fi făcute lucrări între staţiile Sfântu Gheorghe - Bodoc (Regionala CF Braşov), respectiv Ilia - Dobra, Ilia - Gurasada şi Ilteu - Săvârşin (Regionala CF Timişoara).

Astfel, pe raza Regionalei CF Braşov se vor executa lucrări de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată de la km 32+515, cap Y staţia CF Sfântu Gheorghe, în zilele de 2 şi 3 iunie 2021, lucrări care impun închiderea liniei curente Sfântu Gheorghe - Bodoc, în intervalul orar 10.30 – 15.30. Vor fi făcute modificări în circulaţia a două trenuri: trenurile IR 1540/1541 care circulă în relaţia Iaşi - Braşov şi retur vor fi anulate, în locul lor circulând trenurile IR 12551, cu plecare din staţia Braşov la ora 09.35 şi sosire în staţia Bodoc, la ora 10.15 şi IR 12552 cu plecare din staţia Sfântu Gheorghe la ora 13.42 şi sosire în staţia Braşov la ora 14.21.

De asemenea, pe raza Regionalei CF Timişoara, în perioada 3-19 iunie 2021, se vor desfăşura lucrări de modernizare a infrastructurii feroviare pe trei intervale de staţii, astfel:

  • introducerea în cale a schimbatorului care va realiza racordul dintre staţia Ilia şi Hm Dobra (linia 216) cu linia de evitare şi cu varianta de racord provizoriu, lucrare care se execută cu închiderea permanentă a liniei curente între Ilia - Dobra (Ilia YD – Dobra X), din data de 3 iunie 2021, ora 08.30 şi până în data de 17 iunie 2021, ora 11.00;
  • realizare racord provizoriu şi racordarea variantei provizorii V1 la Firul II de circulaţie aferent liniei curente Ilia – Gurasada, lucrare care se execută cu scoaterea din funcţie a instalaţiei BLA Gurasada - Ilia, Fir II şi a instalaţiei BLAS dintre staţia Ilia şi Hm Dobra, din data de 03 iunie 2021, ora 8.30 pănă în data de 17 iunie 2021, ora 11.00;
  • racordarea variantei provizorii V1 la Fir II de circulaţie aferent liniei curente Ilia – Gurasada, lucrare care se execută cu închiderea permanentă a Firului II Gurasada - Ilia (Gurasada XF - Ilia YG, fir I închis pentru reabilitare) şi scoaterea permanentă de sub tensiune a liniei de contact aferentă Firului II Gurasada - Ilia (Gurasada X - Ilia YG), din data de 13 iunie 2021, ora 8.00 până în data de 17 iunie 2021, ora 11.00;
  • desfiinţarea racordării provizorii din cap X Săvârşin a Firului I (existent) Ilteu – Săvârşin cu linia III reabilitată din staţia Săvârşin şi realizarea racordării liniei III staţia Săvârşin cu firul II (reabilitat) Ilteu – Săvârşin, lucrare care se execută cu inchiderea permanentă a liniei curente Ilteu - Săvârşin Fir I (Firul II închis pentru lucrări) şi liniile III şi 4 din staţia Săvârşin cu scoaterea permanentă de sub tensiune a liniei de contact pe distanţa Ilteu Y - ZN Vărădia fir I, liniile III şi 4 din staţia Vărădia şi liniile III şi 4 reabilitate din staţia Savârşin din data de 13 iunie 2021, ora 08.00 până în data de 19 iunie 2021, ora 11.00.

CFR SA recomandă consultarea paginii de internet a operatorului de transport feroviar de călători pentru informaţii referitoare la modificările temporare în circulaţia trenurilor Interregio (IR) şi Regio (R) care tranzitează secţiunile Ilia - Dobra, Ilia -Gurasada şi Ilteu - Săvârşin (Regionala CF Timişoara).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici