Lukoil a scumpit vineri benzina şi motorina

Lukoil România, subsidiara locală a grupului rus Lukoil, a scumpit vineri cu şase bani pe litru benzina şi motorina, dar a menţinut acelaşi preţ la GPL, potrivit datelor companiei.

25 afișări
Imaginea articolului Lukoil a scumpit vineri benzina şi motorina

Lukoil a scumpit vineri benzina şi motorina (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, benzina COR 95 fără plumb Euroluk are un preţ de 3,49 lei pe litru, iar benzina COR 98 fără plumb Super Euroluk costă 4,07 lei pe litru.

Sortimentele de motorină Euro L Diesel şi Super Euro L Diesel pot fi achiziţionate cu 3,45 lei/litru, respectiv 3,64 lei/litru.

Preţul la gazul petrolier lichefiat a fost păstrat la 1,84 lei pe litru.

Grupul rus deţine circa 300 de benzinării pe piaţa locală a distribuţiei de carburanţi. Totodată, compania deţine şi rafinăria Petrotel-Lukoil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici