Lukoil va reduce, marţi, preţurile carburanţilor cu până la opt bani pe litru

Compania petrolieră Lukoil România, subsidiara grupului rus omonim, va reduce, marţi, preţul motorinei cu opt bani pe litru şi pe cel al benzinei cu trei bani pe litru.

13 afișări
Imaginea articolului Lukoil va reduce, marţi, preţurile carburanţilor cu până la opt bani pe litru

Lukoil va reduce, marţi, preţurile carburanţilor cu până la opt bani pe litru (Imagine: Mediafax Foto)

Lukoil motivează operaţiunea prin conjuctura cotaţiilor internaţionale ale barilului de petrol, se arată într-un comunicat al companiei petroliere.

Preţul petrolului pe pieţele internaţionale a coborât, luni, la 126 dolari, după ce în urmă cu două săptămâni a atins nivelul record de 135 de dolari.

Lukoil operează în România peste 300 de staţii de distribuţie a carburanţilor.

Preţul de vânzare al carburanţilor la benzinăriile din România este apropiat de nivelurile practicate în statele membre ale Uniunii Europene, deşi România beneficiază încă de o derogare a Comisiei Europene şi aplică un nivel redus de accize.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici