Mai mult de o treime din bugetul programului Casa Verde a fost consumat în prima zi de depunere

În prima zi a perioadei de depunere a dosarelor de finanţare pentru Programul Casa Verde Clasic 2016 au fost depuse, la nivel naţional, 3.748 de dosare, în valoare de aproximativ 22,6 milioane lei, ceea ce reprezintă 37,65% din totalul bugetului de 60 de milioane de lei pentru persoanele fizice.

384 afișări
Imaginea articolului Mai mult de o treime din bugetul programului Casa Verde a fost consumat în prima zi de depunere

Solicitanţii mai au la dispoziţie 37,4 milioane de lei, sumă care va fi disponibilă până la epuizare sau până la finalul perioadei de depunere a dosarelor de finanţare – 24 octombrie, precizează un comunicat al Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor.

La sfârşitul zilei de 10 octombrie 2016, cele mai multe dosare au fost depuse în judeţul Prahova (201), Neamţ (169) şi Vaslui (144). Cele mai puţine dosare s-au depus în judeţul Brăila – 36.

Din punct de vedere procentual, există judeţe precum Mehedinţi sau Sălaj, unde bugetul a fost epuizat în prima zi a perioadei de depunere. Există şi judeţe unde numărul dosarelor depuse indică un procent redus din bugetul alocat, cum este cazul judeţului Maramureş (16,04%), Municipiul Bucureşti (12,85%) şi Constanţa (12,75%).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici