Mai multe ghişee la controlul documentelor pe aeroportul Henri Coandă. La cât a scăzut timpul de aşteptare

Capacitatea de procesare a pasagerilor la ghişeele de control de frontieră a crescut, din această săptămână, cu aproape 50% pe fluxul de ieşire din ţară, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

525 afișări
Imaginea articolului Mai multe ghişee la controlul documentelor pe aeroportul Henri Coandă. La cât a scăzut timpul de aşteptare

Mai multe ghişee la controlul documentelor pe aeroportul Henri Coandă. La cât a scăzut timpul de aşteptare

Timpul de aşteptare al pasagerilor la controlul documentelor pe aeroportul Henri Coandă a scăzut la 2-5 minute, a declarat directorul general al CNAB, Bogdan Mîndrescu.

În prezent, după reorganizarea zonei de control al paşapoartelor, pasagerii au la dispoziţie pe fluxul de plecări 13 ghişee ale Poliţiei de Frontieră, cu 26 de posturi de control. Ministerul Afacerilor Interne a asigurat acoperirea tuturor posturilor de control din aeroport cu ofiţeri ai Poliţiei de Frontieră. Noile ghişee au funcţionat în program de testare începând din data de 24 august, iar din această săptămână au intrat în funcţiune la capacitate maximă.

Începând de săptămâna trecută, şi capacitatea de procesare a pasagerilor la intrarea în ţară a fost extinsă cu 2 ghişee, respectiv 4 posturi de control, dedicate curselor charter.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici