Mai multe zboruri suspendate pe aeroportul din Timişoara, până în 3 aprilie

Zborurile către şi dinspre Treviso şi Bergamo (Italia), pe aeroportul Timişoara, au fost suspendate până în 3 aprilie, au anunţat, duminică, reprezentanţii aerogării.

2184 afișări
Imaginea articolului Mai multe zboruri suspendate pe aeroportul din Timişoara, până în 3 aprilie

Mai multe zboruri suspendate pe aeroportul din Timişoara, până în 3 aprilie

Potrivit unui comunicat transmis de Aeroportul „Traian Vuia” din Timişoara, zborurile operate din Timişoara spre şi dinspre aeroporturile Treviso şi Bergamo vor fi suspendate.

„Cele două rute, operate de către compania aeriană Wizz Air, vor fi anulate până în data de 3 aprilie 2020”, anunţă oficialii aeroportului.

Aceştia roagă pasagerii să ţină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informaţii referitoare la zborurile pentru care şi-au achiziţionat biletele de călătorie.

Pe Aeroportul Internaţional Timişoara s-au implementat o serie de măsuri de prevenire şi acţiune în cazul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus.

De asemenea, administraţia aeroportuară asigură că sunt respectate toate măsurile de siguranţă ce se impun, pentru a sprijini autorităţile din domeniul sănătăţii, oferind condiţii de control medical la intrarea în ţară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici