Maşini nevăzute pe şosele: Prototipuri pe care producătorii auto le-au păstrat doar pentru ei

Maşinile concept fac parte din industria auto de vreo 50 de ani, ne plac la nebunie, dar problema este că nu intră niciodată în producţie. Companiilor auto le place să ne ademenească cu modele care mai de care mai ciudate şi diferite de tot ce au lansat până atunci, dar pe care nu le construiesc.

677 afișări
Imaginea articolului Maşini nevăzute pe şosele: Prototipuri pe care producătorii auto le-au păstrat doar pentru ei

Maşini nevăzute pe şosele: Prototipuri pe care producătorii auto le-au păstrat doar pentru ei

Iată mai jos 10 dintre modelele concept construite de producătorii auto de-a lungul anilor:

1. 21st century BMW M1

BMW a lansat un model M1 care a fost destul de bun, deşi nu s-a vândut foarte bine, poate şi din cauză că a avut un preţ destul de mare.

Modelul 21st century BMW M1 păstrează în mare parte designul M1, dar este mai stilizat. Din nefericire, bavarezii nu vor lansa niciodată această bijuterie.

2. Chevrolet Corvette Four-Rotor

Chevrolet nu este o marca de la care să ne aşteptăm la modele spectaculoase, în afară Corvette. Iar conceptul din 1970 Corvette Four-Rotor a fost pur şi simplu superb. Şi nu doar pentru că a fost una dintre maşinile lui James Bond.

3. Maserati Birdcage

Deşi numele te duce cu gândul la altceva (colivie), Maserati Birdcage este unul dintre cele mai potrivite modele pentru a fi condus de o femeie frumoasă. Cei de la Business Insider se gândesc, de exemplu, la Fergie de la Black Eyed Peas.

4. Mercedes C111

Pentru că timpurile nu erau foarte bune pentru Mercedes în anii a€™70, modelul C111 a rămas doar în faza de proiect şi nu a mai fost construit niciodată, din cauza problemelor financiare ale bavarezilor. Ceea ce a fost un mare păcat, pentru că modelul era revoluţionar pentru acea vreme, cu uşi-aripă care se ridica.

Citeşte mai multe despre prototipurile pe care producătorii auto le-au păstrat doar pentru ei pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici