McDonald's vrea să deschidă 240 de restaurante în Europa

Lanţul de restaurante McDonald's intenţionează să deschidă, anul acesta, 240 de noi unităţi în Europa şi să angajeze 12.000 de persoane, a declarat preşedintele McDonald's Europa, Denis Hennequin, pentru cotidianul Financial Times.

20 afișări
Imaginea articolului McDonald's vrea să deschidă 240 de restaurante în Europa

McDonald's vrea să deschidă 240 de restaurante în Europa

McDonald's se numără printre puţinele companii care au înregistrat o creştere a vânzărilor, în pofida crizei economice.

"Este sigur că nu vom încetini", a spus Hennequin, precizând că vânzările grupului "nu prezintă semne de slăbiciune".

Analiştii se aşteaptă ca McDonald's, care va publica luni rezultatele finaciare pentru ultimul trimestru al anului trecut, să anunţe o creştere a profitului de 10%.

Compania estimează angajarea a circa 50 de persoane pentru fiecare din cele 240 de unităţi pe care vrea să le deschidă în Europa, cu precădere în Franţa, Spania, Italia, Rusia şi Polonia.

Totodată, McDonald's vizează inaugurarea a 400 de noi McCafé-uri, urmând să ajună la 1.200 de unităţi în Europa, însă cele mai multe dintre locurile de muncă din aceste unităţi sunt cu jumătate de normă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici