Mega Image deschide un nou Shop&Go în Capitală. Reţeaua se apropie de 320 de magazine

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide vineri un nou magazin de proximitate Shop&Go în Bucureşti, reţeaua companiei ajungând astfel la 318 magazine, a anunţat retailerul.

209 afișări
Imaginea articolului Mega Image deschide un nou Shop&Go în Capitală. Reţeaua se apropie de 320 de magazine

Mega Image deschide un nou Shop&Go în Capitală, reţeaua se apropie de 320 de magazine (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Shop&Go Calea Crângaşi 24B are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 128 metri pătraţi.

În luna iunie, retailerul a deschis 7 magazine noi, dintre care două supermarketuri Mega Image şi cinci unităţi de proximitate Shop&Go.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 318 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (171), Shop&Go (146) şi AB COOL FOOD (1).

Mega Image a încheiat anul trecut cu un profit net de 55,1 milioane lei (12,5 milioane euro), în creştere cu 18% comparativ cu 2012, şi o cifră de afaceri de 2,33 miliarde lei (530 milioane euro), cu 33% mai mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici