Mega Image mai deschide două magazine în Bucureşti şi ajunge la 325 unităţi la nivel naţional

Retailerul Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, a anunţat că va deschide marţi şi miercuri încă două magazine în Bucureşti, în Piaţa Mihail Kogălniceanu şi pe Bulevardul Ficusului, ajungând astfel la o reţea de 325 de unităţi la nivel naţional.

1869 afișări
Imaginea articolului Mega Image mai deschide două magazine în Bucureşti şi ajunge la 325 unităţi la nivel naţional

Mega Image mai deschide două magazine în Bucureşti şi ajunge la 325 unităţi la nivel naţional (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Mega Image va deschide marţi un magazin Shop&Go în Bucureşti, în Piaţa Mihail Kogălniceanu, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 117 metri pătraţi.

Retailerul va inaugura miercuri un alt magazin Shop&Go în Bucureşti, pe Bulevardul Ficusului, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 96 de metri pătraţi.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce va cuprinde miercuri 325 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (172), Shop&Go (148) şi AB COOL FOOD (1).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici