Metrorex va achita datoriile către Alstom

Metrorex susţine că firma va plăti datoriile către firma franceză Alstom, aferente recalculării preţurilor pentru serviciile de mentenanţă a trenurilor, arătând că nu există motive pentru ca Alstom să limiteze serviciile furnizate.

2 afișări
Imaginea articolului Metrorex va achita datoriile către Alstom

Metrorex va achita datoriile către Alstom

"Am discutat în luna iunie cu reprezentanţii Alstom despre achitarea datoriilor pe anul contractual 2006-2007, provenite din reactualizarea preţurilor şi am trimis deja Ministerului Finanţelor documentaţia pentru obţinerea sumelor necesare. Nu putem să comentăm acţiunile lor viitoare, însă chiar dacă ei vor opri serviciile de mentenanţă pentru anumite trenuri, nu este obligatoriu ca circulaţia metroului să fie oprită", a a declarat, luni, directorul general al Metrorex, Gabriel Mocanu.

Metrorex trebuie să plătească circa 50 de milioane de lei companiei franceze Alstom, care a solicitat în acest an reactualizarea preţurilor la nivelul anului 2003, ca urmare a devalorizării euro şi a creşterii costurilor legate de manoperă şi servicii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici