Microsoft a lansat două noi telefoane mobile inteligente

Microsoft a lansat două noi modele de telefoane destinate tinerilor, atacând segmentul low-end al pieţei mobilelor inteligente, iar aparatele vor fi disponibile din mai în SUA şi din toamnă în Europa.

45 afișări
Imaginea articolului Microsoft a lansat două noi telefoane mobile inteligente

Microsoft a lansat două noi telefoane mobile inteligente (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Telefoanele, denumite Kin One şi Kin Two, sunt proiectate de Microsoft şi fabricate de compania japoneză Sharp. Aparatele vor fi comercializate prin intermediul reţelei Verizon Wireless, un parteneriat între Verizon Communications şi Vodafone Group.

Terminalele vor fi disponibile în SUA începând cu luna mai, iar în Europa din toamnă. Acestea se concentrează pe utilizarea reţelelor de socializare on-line Facebook, MySpace şi Twitter şi permit utilizatorilor să creeze reţele pentru schimburi de poze sau adrese de Internet.

Ambele modele au interfaţă de tipul "touch screen", tastatură şi cameră foto. Kin One este mai mic, destinat utilizării cu o singură mână, în timp ce Kin Two are un ecran mai mare, o capacitate de stocare superioară şi poate înregistrat clipuri video high-definition. Aproape tot conţinutul media al telefoanelor este păstrat pe serverele Microsoft, de unde poate fi accesat prin Internet.

În prezent, piaţa telefoanelor mobile inteligente este dominată de companiile Apple şi Research in Motion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici