Microsoft: PC-urile îşi vor păstra importanţa, în pofida creşterii vânzărilor de tablete

Computerele personale îşi vor păstra importanţa, în pofida creşterii vânzărilor de tablete şi telefoane mobile, a declarat Orlando Ayala, vicepreşedinte la Microsoft, transmite Bloomberg.

331 afișări
Imaginea articolului Microsoft: PC-urile îşi vor păstra importanţa, în pofida creşterii vânzărilor de tablete

Microsoft: PC-urile îşi vor păstra importanţa, în pofida creşterii vânzărilor de tablete (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vor apărea noi modele smartphone, iar dezvoltarea va fi foarte rapidă. Şi tabletele se vor dezvolta, dar oamenii ar trebui să se concentreze pe scenariu, nu pe aparat", a afirmat Ayala la televiziunea Bloomberg.

El a arătat că tabletele sunt bune pentru utilizarea conţinutului, nu pentru producerea acestuia.

"PC-urile sunt bune în prezent pentru producerea conţinutului. Nu vezi pe cineva producând aplicaţii mari pe un telefon sau o tabletă, care sunt realizate pe un PC. Cred că există loc pentru toată lumea", a spus Ayala.

Faptul că Windows 7 a ajuns deja 350 de milioane de utilizatori în mai puţin de un an de la lansare arată faptul că PC-urile continuă să fie foarte importante, chiar dacă tabletele şi telefoanele continuă să se dezvolte, a adăugat oficialul Microsoft.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici