Millennium Bank acordă credite pentru "Prima Casă"

Millennium Bank a început, săptămâna aceasta, să acorde credite, în euro, în cadrul programului "Prima Casă", prin intermediul întregii sale reţele teritoriale, a anunţat miercuri instituţia bancară.

64 afișări
Imaginea articolului Millennium Bank acordă credite pentru "Prima Casă"

Millennium Bank acordă credite pentru "Prima Casă"

Singurul cost perceput de Millennium Bank pentru creditul "Prima Casă" este dobânda variabilă, calculată ca suma dintre Euribor la trei luni şi marja de 4%. Clienţii beneficiază de gratuitate în privinţa comisioanelor de analiză şi de acordare, iar costul evaluării locuinţei este suportat de către bancă, se arată într-un comunicat al băncii.

Reprezentanţii Millennium Bank au afirmat în luna iunie că plafonul maxim pentru participarea la programul "Prima Casă" este estimat 30 milioane de euro, cu posibilitatea suplimentării acestei sume pe parcursul dezvoltării proiectului.

În cadrul programului "Prima Casă", persoanele care vor să ia credite vor plăti un avans de 5% pentru o locuinţă de maximum 60.000 euro sau de 3.000 euro plus diferenţa din preţul de achiziţie, iar rata dobânzii va fi EURIBOR (rata solicitată între principalele bănci din zona euro la depozitele pe piaţa interbancară) la 3 luni plus maxim 4% pe an, la credite în euro, respectiv ROBOR (rata dobânzii la împrumuturi pe piaţa interbancară românească) plus maxim 2,5 puncte procentuale. Marja include şi nivelul total al comisioanelor percepute de finanţator.

Millennium Bank, subsidiara în România a grupului portughez Millennium bcp, are 73 de unităţi teritoriale locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici