Ministerul Finanţelor a propus scutirea de impozit a companiilor din HoReCa pe tot anul 2020

  • Ministrul Finanţelor a propus în şedinţa de Guvern scutirea de impozit specific pe întreg anul 2020
  • IMM Invest, IMM pentru companii mari şi alte scheme de garanţii pot fi prelungite şi după iunie 2020
  • Eşalonarea de plată pe o perioadă de 12 luni pentru obligaţiile acumulate în ultimele 8 luni
443 afișări
Imaginea articolului Ministerul Finanţelor a propus scutirea de impozit a companiilor din HoReCa pe tot anul 2020

Ministerul Finanţelor a propus scutirea de impozit a companiilor din HoReCa pe tot anul 2020

Florin Cîţu a ieşit aseară şi a prezentat ce propunere a făcut în şedinţa de Guvern. În mare parte, a anunţat prelungiri ale termenelor de plată. Pentru HoReCa, domeniul împotmolit acum, vestea bună este că plata impozitului mai poate aştepta.

„Prin această măsură, de fapt, companiile care activează în domeniul HoReCa sunt scutite de plata impozitului specific pe întreg anul 2020”, a anunţat ministrul Finanţelor.

„Măsurile pe care le-am luat în acest an, IMM Invest, IMM pentru companii mari, toate schemele de garanţii, pot fi prelungite şi în 2021. Acordarea unei eşalonări de plată pe o perioadă de 12 luni pentru obligaţiile care au fost acumulate, fiscale, bugetare, care au fost acumulate în perioada de la începutul stării de urgenţă până la 25 octombrie”, a mai spus Florin Cîţu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici