Ministerul Turismului se mută la Transporturi

Sediul Ministerului Turismului a fost mutat, de marţi, în clădirea Ministerului Transporturilor, după ce a funcţionat în ultimele două luni în clădirea Ministerului pentru IMM, Comerţ şi Mediu de Afaceri.

90 afișări
Imaginea articolului Ministerul Turismului se mută la Transporturi

Ministrul Turismului, Elena Udrea (Imagine: Mediafax Foto)

"Angajaţii Ministerului Turismului au început să se mute de azi (marţi - n.r.) în clădirea Ministerului Transporturilor. Până acum ei au avut sediul în clădirea Ministerului pentru IMM, Comerţ şi Mediu de Afaceri, din Calea Victoriei", a declarat agenţiei MEDIAFAX Ştefan Lungu, directorul de comunicare al Ministerului Turismului.

Iniţial, Lungu a spus că biroul ministrului Turismului, Elena Udrea, şi cel al departamentului de comunicare vor rămâne în Palatul Victoria. Ulterior, el şi-a modificat declaraţia, spunând că şi Elena Udrea, şi departamentul de comunicare se vor muta în clădirea Ministerului Transporturilor.

"Ne mutăm din clădirea din Calea Victoriei pentru că nu este sediul nostru şi nu mai aveam loc acolo. Existase o variantă în zona Aviatorilor, dar acolo este sediul Ministerului de Externe şi nu am reuşit să găsim spaţiu disponibili", a precizat Lungu.

Potrivit acestuia, în momentul în care schema de personal va fi completă, Ministerul Turismului va avea 210 angajaţi.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici