Ministrul Economiei a numit un secretar de stat care se va ocupa de reforma companiilor publice

  • Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a anunţat că a numit un secretar de stat care se va ocupa de reformarea companiilor din subordinea ministerului.
  • Majoritatea companiilor deţinute de Ministerul Economiei au probleme economice.
1054 afișări
Imaginea articolului Ministrul Economiei a numit un secretar de stat care se va ocupa de reforma companiilor publice

Ministrul Economiei a numit un secretar de stat care se va ocupa de reforma companiilor publice

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a anunţat că Simona Fătu este secretarul de stat care se va ocupa de reforma companiilor din subordinea ministerului. Fătu va avea mult de lucru deoarece majoritatea companiilor au pierderi sau sunt în proceduri de faliment şi insolvenţă.

„Una dintre priorităţile acestui guvern este reforma companiilor de stat. Prea mult timp au fost căpuşate politic şi de diverse mafii. Din cele 42 de companii câte are ministerul economiei, 14 sunt în insolvenţă sau în faliment şi încă 22 au probleme mari (pierderi şi datorii masive). Chiar şi printre companiile profitabile, multe ar putea fi cu mult mai profitabile dacă nu s-ar fi furat din ele masiv”, a anunţat, pe Facebook, ministrul Claudiu Nasui.

Potrivit lui Claudiu Nasui, Simona Fătu are o experienţă de peste 25 ani în management şi funcţii de conducere în companii internaţionale şi naţionale din industrie, finanţe şi bănci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici