Ministrul Economiei cere românilor să nu se grăbească să-şi ia banii înapoi pe vacanţe

  • Ministrul Economiei face un apel la românii care au plătit avansuri pentru vacanţe să nu ceară banii înapoi.
  • Potrivit ministrului, industria de turism si horeca sunt grav afectate de coronavirus.
  • Românii ar putea să îşi reprogrameze vacanţele sau să ceara vouchere.
2629 afișări
Imaginea articolului Ministrul Economiei cere românilor să nu se grăbească să-şi ia banii înapoi pe vacanţe

Ministrul Economiei cere oamenilor să nu se grăbească să-şi ia banii înapoi pe vacanţe

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de afacere, le-a cerut, azi, într-un mesaj publicat pe Facebook, românilor care au plătit avansuri pentru vacanţe să nu se grăbească să îşi ceară banii înapoi, întrucât industria horeca şi turismul sunt grav afectate de pandemia de COVID-19.

“Industria HoReCa şi turismul sunt grav afectate. De aceea fac un apel la cei care au plătit avansuri, să nu meargă să ceară într-un ritm susţinut. Riscă să ducă firmele în faliment şi atunci chiar că nu vor mai avea de unde recupera banii", susţine ministrul se resort.

Potrivit acestuia, o decizie mai bună pe care o pot lua românii este reprogramarea vacanţei sau chiar amânarea acesteia până în toamnă.

"Cel mai prudent lucru pe care ar trebui să îl facă, eu dacă aş fi client şi aş fi vrut să merg în vacanţă în vară, în toamnă, aş aştepta, aş cere un voucher, o reprogramare, să fiu sigur că banii vor fi recuperaţi ulterior crizei. Împreună vom trece şi de această criză”, a conchis Virgil Popescu.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici