Ministrul Energiei ameninţă furnizorii cu retragerea licenţelor: Nu poţi să te joci cu oamenii

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, ameninţă furnizorii care au trimis facturi care încalcă legea cu retragerea licenţelor: „Nu poţi să îţi baţi joc de oameni”, spune, marţi, Popescu.

1275 afișări
Imaginea articolului Ministrul Energiei ameninţă furnizorii cu retragerea licenţelor: Nu poţi să te joci cu oamenii

Ministrul Energiei ameninţă furnizorii cu retragerea licenţelor: Nu poţi să te joci cu oamenii

Să faci aceeaşi greşeală şi să continui... Mi se pare că nu ai ce să cauţi în această piaţă. Mi se pare că îţi baţi joc de oameni şi acest lucru trebuie să înceteze”, spune Virgil Popescu despre furnizorii care au trimis facturi mai mari decât ar fi trebuit consumatorilor.

Ministrul Energiei spune că acei consumatori care au primit facturi calculatate greşit nu ar trebui să plătească până când când nu li se reface factura.

„Evident, dacă vine următoarea factură şi aceea nerefăcută, eu cred că până la urmă se poate merge la retragerea licenţei acelui furnizor care nu respectă legea, pentru că nu poţi să te joci cu nervii oamenilor, nu poţi să te joci cu oamenii”, ameninţă ministrul.

Întrebat dacă un consumator ar trebui să îşi asume să rămână fără energie electrică sau fără gaz în cazul facturii necalculate legal, Virgil Popescu a spus că nu va rămâne nimeni fără energie electrică, nici fără gaz, „pentru că există furnizorul de ultimă instanţă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici