Motorola a prezentat linia de smartphone-uri premium pentru acest sfârşit de an - FOTO

Motorola Mobility, divizie a Google, a prezentat, la New York, linia de smartphone-uri premium pentru acest sfârşit de an, care include trei modele Razr cu ecrane între 4,3 inci şi 4,7 inci, modelul de top fiind echipat cu o baterie de mare capacitate pentru autonomie ridicată în reţele LTE 4G.

282 afișări
Imaginea articolului Motorola a prezentat linia de smartphone-uri premium pentru acest sfârşit de an - FOTO

Motorola a prezentat linia de smartphone-uri premium pentru acest sfârşit de an (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Piesa de rezistenţă" este modelul Droid Razr M, cu un ecran de 4,3 inci, potrivit Bloomberg. Display-ul este încadrat de o ramă foarte subţire, iar telefonul are 1 GB de memorie RAM şi 8 GB disponibili pentru stocare internă. Modelul are procesor dual-core de 1,5 GHz şi o cameră de 8 megapixeli, fiind disponibil momentan numai în oferta Verizon, cel mai mare operator din SUA, cu un preţ pornind de la 99 de dolari cu un contract de doi ani.

Motorola Mobility a fost achiziţionată în această vară de Google pentru 12,5 miliarde de dolari, gigantul american preluând astfel atât portofoliul uriaş de tehnologii brevetate al companie şi intrând totodată pentru prima dată în zona producţiei de smartphone-uri. Motorola a preferat sistemul de operare Android, dezvoltat de Google, încă de la lansarea acestuia, iar noua linie Razr este echipată cu cea mai recentă versiune a platformei, 4.1 "Jelly Bean".

"Vrem să facem telefoane care propulsează ecosistemul Android. Cota de piaţă nu intră în discuţie", a declarat directorul general al Motorola Mobility, Dennis Woodside, într-un interviu pentru Bloomberg.

Pe lângă Razr M, Motorola a prezentat Droid Razr HD şi Droid Razr Maxx HD, cu ecrane HD de 4,7 inci şi baterii de capacitate mult mai mare decât cele întâlnite la alte modele de top disponibile pe piaţă, pentru o autonomie cât mai ridicată în reţelele LTE 4G.

Vârful de gamă Droid Razr Maxx HD vine cu ecran de 4,7 inci cu rezoluţie 1.280 x 720, procesor dual-core de 1,5 GHz, 32 GB stocare internă, cameră de 8 megapixeli şi o baterie de 3.300 mAh, capacitate impresionantă faţă de cele regăsite la alte modele de top disponibile pe piaţă.

Nokia a lansat de asemenea miercuri noua generaţie de smartphone-uri Lumia, echipate cu Windows Phone 8, prin care compania finlandeză şi gigantul Microsoft speră să revină în forţă pe piaţa dispozitivelor mobile.

Apple a anunţat pentru mijlocul săptămânii viitoare un eveniment important, analiştii şi presa anticipând în unanimitate lansarea iPhone 5, cel de-al şaselea model al companiei.

Samsung a lansat săptămâna trecută, la târgul IFA Berlin, o serie de produse echipate cu Windows 8/RT şi Windows Phone 8, inclusiv un smartphone de ultimă generaţie şi o tabletă.

Amazon.com, unul dintre principalii competitori pe o piaţă a tabletelor dominată autoritar de iPad-ul de la Apple, se pregăteşte să prezinte noua generaţie Kindle.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici