Nano, cel mai ieftin autoturism din lume, va fi lansat pe piaţa indiană în octombrie

Grupul indian Tata Motors va lansa modelul Nano, cel mai ieftin autoturism din lume, pe piaţa din India în luna octombrie, a declarat, miercuri, directorul general al producătorului, Ravi Kant.

3 afișări
Imaginea articolului Nano, cel mai ieftin autoturism din lume, va fi lansat pe piaţa indiană în octombrie

Nano, cel mai ieftin autoturism din lume, va fi lansat pe piaţa indiană în octombrie

"Menţinem programul de lansare a modelului Nano în a doua jumătate a viitorului an financiar", a afirmat Kant, care a verificat stadiul lucrărilor de construcţie a unităţii de producţie unde va fi fabricat noul autoturism, situată în apropierea oraşului Kolkata din vestul Bengalului.

Tata Motors a prezentat în ianuarie modelul Nano, care va costa numai 2.500 de dolari. Iniţial, grupul va produce anual circa 250.000 de maşini Nano pe an, dar anticipează că cererea va ajunge la un milion de unităţi.

Actualul an financiar al companiei se va încheia în luna martie.

Grupul indian intenţionează să lanseze o versiune îmbunătăţită a modelului Nano şi pe piaţa din Europa, în decurs de patru ani. Versiunea va fi în conformitate cu reglementările Euro 5 privind emisiile de carbon, şi cele în caz de accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici