Noi probleme pentru Arhiepiscopia Tomisului. Trebuie să plătească facturi de peste 52.000 de lei

Arhiepiscopia Tomisului anunţă că a primit facturi de peste 52.000 de lei la o serie de utilităţi, pentru lunile noiembrie şi decembrie.

724 afișări
Imaginea articolului Noi probleme pentru Arhiepiscopia Tomisului. Trebuie să plătească facturi de peste 52.000 de lei

Sursa foto: Mediafax Foto

„Peste 52.000 de lei utilităţi la sediul Arhiepiscopiei Tomisului. Şi peste 9.000 de lei încălzire la Catedrală, unde n-a venit încă noua factură la curent. No comment....”, se arată într-o postare a Arhiepiscopiei Tomisului.

Arhiepiscopia publică un mesaj privind factuarea energiei electrice de peste 16.000 de lei, precum şi o factură pentru noiembrie pentru energie termică de aproape 19.000 de lei şi de peste 4.000 de lei pentru apa caldă.

Pentru decembrie, conform unei alte facturi, costul energiei termice şi al apei calde este de peste 9.800 de lei.

O factură de regularizare la gaze pentru perioada 2 octombrie - 6 ianuarie are valoarea de 8.087,88 lei.

Printre comentarii, reprezentanţii Arhiepiscopiei sunt îndemnaţi să ceară recalcularea facturilor, dar şi să „îndemne oamenii sa iasă în stradă pentru naţionalizare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici