Nokia România va trece la reducerea unor costuri

Nokia România va trece la reducerea unor costuri aşa cum face orice companie pentru a trece de efectele crizei economice, dar producţia va continua conform planului şi în trimestrul următor, a declarat, vineri, directorul companiei, John Guerry, la finalul întâlnirii cu preşedintele Traian Băsescu.

23 afișări
Imaginea articolului Nokia România va trece la reducerea unor costuri

Nokia România va trece la reducerea unor costuri (Imagine: Mediafax Foto)

"Normal, ca orice companie, pentru a trece criza vom reduce unele costuri. Nu vă pot spune la ora acutală care sunt aceste reduceri de costuri", a spus Guerry.

Directorul Nokia România a apreciat vizita preşedintelului Traian Băsescu şi l-a asigurat că producţia va continua.

"L-am asigurat că totul progresează şi că producţia va continua conform planului şi în trimestrul următor", a spus John Guerry.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, vineri, în jurul orei 14.00, pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, de unde s-a îndreptat spre fabrica Nokia din comuna Jucu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la finalul discuţiilor cu conducerea fabricii Nokia din localitatea clujeană Jucu, că unitatea nu este afectată de criza economică mondială şi că locurile de muncă de aici sunt sigure.

Preşedintele a spus că obiectivul vizitei sale la Nokia a fost să discute cu conducerea fabricii despre perspectivele companiei şi a apreciat că locurile de muncă la fabrica Nokia de la Jucu sunt sigure, iar în 2009 unitatea îşi va continua creşterea economică.

El a adăugat că în acest moment este esenţial un parteneriat între management şi sindicat.

La ieşirea din incinta fabricii Nokia, Traian Băsescu a semnat în cartea de onoare a fabricii.

De la fabrica Nokia de la Jucu, preşedintele Traian Băsescu a mers la combinatul siderurgic Mechel din Câmpia Turzii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici