„Nostradamus” de la Hollywood. Un cunoscut actor a prezis apariţia Netflix şi Spotify încă din 2003

Actorul Ben Affleck, cunoscut pentru rolurile din filme precum „Gigli” sau „Pearl Harbor”, a prezis încă din 2003 apariţia unor servicii foarte populare astăzi, precum Netflix şi Spotify.

20894 afișări
Imaginea articolului „Nostradamus” de la Hollywood. Un cunoscut actor a prezis apariţia Netflix şi Spotify încă din 2003

Într-un interviu pe care l-a dat în 2003 şi în care s-a discutat despre partajarea de fişiere pe internet, Affleck a declarat că în viitor toată lumea va avea acces la muzică şi conţinut video la cerere în schimbul unui abonament.

„Cred că un sistem bazat pe abonament anual este unul care funcţionează. Cred că vor exista filme care vor fi accesate la cerere. (...) Tehnologia nu ne permite, încă, acest lucru, dar acest lucru se va întâmpla peste, să zicem, cinci ani”, a declarat Affleck.

Netflix avea să anunţe peste patru ani de la interviul respectiv, în 2007, că va începe să facă streaming de conţinut video pe internet. Compania Spotify a fost fondată în 2008, la exact cinci ani de la declaraţia actorului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici