Noua generaţie Seat Ibiza, disponibilă începând cu a doua jumătate a anului

Porsche România va începe importul şi comercializarea noii generaţii Seat Ibiza în a doua jumătate a anului şi mizează în 2008 pe livrarea a 500-600 de unităţi, dintr-un volum total de vânzări de circa 5.500 de vehicule, a declarat, marţi, directorul mărcii Seat, Bogdan Militaru.

1 afișare
Imaginea articolului Noua generaţie Seat Ibiza, disponibilă începând cu a doua jumătate a anului

Noua generaţie Seat Ibiza, disponibilă începând cu a doua jumătate a anului

Actuala versiune a modelului va fi comercializată în paralel cu noul model, cel puţin până la jumătatea anului 2009.

"Preţul actualului model va fi ajustat la intrarea pe piaţa românească a noii generaţii, iar comercializarea lor va merge în paralel. Aşa am procedat şi la schimbarea de generaţie a Seat Leon, iar vechea gamă încă mai genera cerere. Credem că acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Ibiza", a spus Militaru.

Potrivit acestuia, noua gamă Seat Ibiza va fi construită pe o platformă tehnică nouă, aceeaşi pe care o vor avea noile versiuni ale modelului Volkswagen Polo şi modelul de clasă mică Audi A1.

Compania va deschide, în acest an, două centre, unul la Piteşti şi altul la Bacău, care vor include servicii de vânzare, service, piese şi accesorii, reţeua de dealeri ajungând la 22. Investiţia pentru fiecare centru este de circa 1,7 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici