Noul Ferrari Four, model ce va fi lansat oficial în martie, va sosi în România în iunie

Noul Ferrari Four (FF), primul model cu tracţiune integrală al constructorului italian, care va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva din martie, va sosi în România în luna iunie, a anunţat importatorul mărcii, Forza Rossa.

57 afișări
Imaginea articolului Noul Ferrari Four, model ce va fi lansat oficial în martie, va sosi în România în iunie

Noul Ferrari Four, model ce va fi lansat oficial în martie, va sosi în România în iunie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Forza Rossa va avea alocate 4 unităţi în acest an. Prima maşină va sosi în Romania în luna iunie", se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit datelor Forza Rossa, Ferrari Four este primul model de serie cu tracţiune integrală creat de Ferrari. Totodată, FF are o greutate cu 50% mai mică decât a unui sistem convenţional de tracţiune integrală, păstrând totuşi distribuţia ideală a greutăţii pentru un automobil (53% pe puntea din spate).

Modelul este dotat cu un motor cu injecţie directă cu o cilindree de 6.262 centimetri cubi care oferă o putere maximă de 660 Cai Putere la 8.000 rpm. FF poate să atingă viteza de 100 km/h în 3,7 secunde.

FF asigură spaţiu suficient pentru 4 persoane, iar portbagajul, care are o capacitate de 450 litri, poate fi extins la 800 litri. Modelul FF beneficiază, de asemenea, de o serie de accesorii şi opţiuni ce pot fi personalizate în funcţie de preferinţele clienţilor.

Soţii Camelia şi Ion Bazac (fost ministru al Sănătăţii) controlează dealerul Ferrari, prin Forza Rossa Holding, firmă înregistrată în Cipru (86,3%). Celălalt acţionar al Forza Rossa, cu o deţinere de 13,6%, este un cetăţean italian, Leo Taroni.

În 2009, Forza Rossa a derulat afaceri de aproximativ opt milioane de euro, cu un profit net de 300.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici