Noul model Hyundai ix35, disponibil în România cu preţuri de la 15.900 euro, fără TVA

Importatorul Hyundai Auto România a livrat în showroom-urile locale noul SUV ix35, cu preţuri care pornesc de la 15.900 de euro, fără TVA, pentru varianta de motorizare de 2 litri pe benzină, cu tracţiune faţă şi transmisie manuală.

287 afișări
Imaginea articolului Noul model Hyundai ix35, disponibil în România cu preţuri de la 15.900 euro, fără TVA

Noul model Hyundai ix35, disponibil în România cu preţuri de la 15.900 euro, fără TVA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Premisele lansării Hyundai ix35 în România sunt unele extrem de favorabile. Peste 33.000 de unităţi din noul model au fost comercializate la nivel european numai în prima lună de la prezentarea oficială a variantei de productie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2010. Astfel, ix35 reprezintă obiectivul la nivel naţional - menţinerea supremaţiei în clasa SUV-urilor în ultimii şase ani" a declarat directorul general al Hyundai Auto România, Narcis Ghiţă.

Noul model este echipat cu trei variante de motorizări, una pe benzină şi două diesel.

ix35 este primul model al mărcii proiectat şi dezvoltat în Europa, la centrul Hyundai din Russelsheim, Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici