O companie din România primeşte recunoaşterea Apple

certSIGN a devenit primul furnizor de servicii de certificare din România ale cărui certificate digitale sunt recunoscute de Apple, fiind astfel singura companie din România care a primit girul de încredere al marilor dezvoltatori de sisteme de operare şi browsere Microsoft, Mozilla, Google şi Apple.

38 afișări
Imaginea articolului O companie din România primeşte recunoaşterea Apple

O companie din România primeşte recunoaşterea Apple

certSIGN, companie membră a Grupului UTI, a reuşit să parcurgă cu succes auditul solicitat de Apple. În urma acestui audit, certificatul Root CA al certSIGN a fost inclus în lista de încredere a browserelor Apple - Safari şi Safari Mobile - pentru orice dispozitiv care rulează sisteme de operare produse de Apple. Astfel, recent lansatul sistem de operare iOS 7 înglobează şi certificatul de root al certSIGN.

Sistemele de operare Apple includ 207 certificate digitale din întreaga lume, emise de aproximativ 50 de companii. Acest lucru confirmă preocuparea Apple pentru siguranţa şi integritatea datelor clienţilor săi, dar şi competitivitatea produsului companiei româneşti.

Certificatul Root CA al certSIGN este inclus, începând din 2010, în lista de încredere a browserelor Mozilla, Chrome şi Internet Explorer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici