O firmă a lui Marcel Butuza va amenaja pârtiile de schi din Predeal

Firma Vectra Service, deţinută de omul de afaceri Marcel Butuza, a câştigat licitaţia organizată de Primăria Predeal privind amenajarea domeniului schiabil din staţiune pentru organizarea Festivalului Olimpic pentru Tineret din 2013, valoarea proiectului fiind de 13,97 milioane de lei, fără TVA.

98 afișări
Imaginea articolului O firmă a lui Marcel Butuza va amenaja pârtiile de schi din Predeal

O firmă a lui Marcel Butuza va amenaja pârtiile de schi din Predeal (Imagine: Mediafax Foto)

Informaţiile sunt incluse într-un anunţ publicat miercuri de primărie.

Iniţial, proiectul era estimat la 17 milioane de lei.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Predeal, pârtiile din staţiune necesită lucrări de amenajare pentru a putea îndeplini standardele internaţionale necesare organizării Olimpiadei pentru Tineret.

Contractul vizează îmbunătăţirea unei suprafeţe de peste 22 de hectare de pârtie, pe care se va desfăşura competiţiile din cadrul evenimentului, precum şi dotarea cu sisteme de avertizare şi informare sau creşterea gradului de siguranţă a pârtiilor. Totodată, vor trebui efectuate drenuri pentru a împiedica apariţia formaţiunilor de gheaţă şi amenajate locuri de belvedere.

Vectra Service a executat mai multe lucrări de construcţie sau întreţinere de drumuri, în special în judeţul Braşov.

Firma a mai câştigat recent un contract în valoare de 100,9 milioane de lei, fără TVA, care include amenajarea domeniului schiabil din Poiana Braşov, construcţia unui lac de acumulare şi a unei instalaţii de transport pe cablu.

Anul trecut, firma a avut afaceri de 213,4 milioane de lei, de la 142,1 de milioane de lei în 2007, şi a înregistrat un profit de 6,43 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici