O nouă fabrică de biciclete se deschide în Timişoara: „În cifre, investiţia înseamnă 300.000 biciclete"

Primarul Timişoarei Dominic Fritz a anunţat miercuri că în oraş va fi deschisă o nouă fabrică de biciclete, care va începe producţia la primăvară. Vor fi create 300 de noi locuri de muncă.

917 afișări
Imaginea articolului O nouă fabrică de biciclete se deschide în Timişoara: „În cifre, investiţia înseamnă 300.000 biciclete"

O nouă fabrică de biciclete se deschide în Timişoara: „În cifre, investiţia înseamnă 300.000 biciclete"

„Este un semnal puternic faptul că producătorul de biciclete Corratec a ales Timişoara pentru extinderea investiţiilor pe care le are în Europa. M-am întâlnit anul acesta cu ei de două ori, când firma – este o afacere de familie din Germania – încă era indecisă între mai multe oraşe din Europa. Le-am spus despre transformarea oraşului ca hub de producţie şi dezvoltare în domeniul velo şi mobilitate verde, despre calitatea vieţii la Timişoara şi proiectele noastre de dezvoltare urbană, despre spiritul inovator al timişorenilor, despre deschiderea administraţiei către firme care vor să investească pe termen lung în potenţialul Timişoarei”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Conform acestuia, compania germană a cumpărat fabrica Kathrein din Timişoara şi estimează că în primăvară va începe producţia de biciclete.

„În cifre, investiţia înseamnă 300.000 biciclete (inclusiv electrice) şi în primii doi ani, 300 de noi locuri de muncă”, a mai anunţat Fritz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici