Obligaţiunile Bit Soft intră la bursă din 11 august

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că, începând cu 11 august, obligaţiunile Bit Soft, companie care dezvoltă şi distribuie soluţii end-to-end integrate pentru industria HoReCa, intră la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare.

150 afișări
Imaginea articolului Obligaţiunile Bit Soft intră la bursă din 11 august

Obligaţiunile Bit Soft intră la bursă din 11 august

Obligaţiunile companiei, în valoare de 1,5 milioane euro, se vor tranzacţiona sub simbolul bursier BIT25E.

Listarea obligaţiunilor vine după derularea în perioada 5-6 iulie 2021 a unui plasament privat de obligaţiuni, în cadrul căruia au fost vândute un număr de 15.000 obligaţiuni necondiţionate, negarantate, neconvertibile la o valoare nominală de 100 de euro/obligaţiune.

Obligaţiunile au fost emise în data de 9 iulie 2021, cu scadenţa la data de 9 iulie 2025. Rata dobânzii este fixă, de 5,5% pe an, plătibilă trimestrial.

Plasamentul privat şi listarea obligaţiunilor au fost realizate cu sprijinul BT Capital Partners.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici