Ofertă atractivă sau o capcană inteligentă? WeTransfer, serviciul de transfer de fişiere, oferă un bonus de 10.000 de dolari la angajare

WeTransfer, serviciul de file sharing, a anunţat că oferă un bonus de 10.000 de dolari oricăruia dintre cei 173 de angajaţi care au fost puşi pe liber de serviciul SoundCloud, potrivit ZF.

1342 afișări
Imaginea articolului Ofertă atractivă sau o capcană inteligentă? WeTransfer, serviciul de transfer de fişiere, oferă un bonus de 10.000 de dolari la angajare

Ofertă atractivă sau o capcană inteligentă? WeTransfer, serviciul de transfer de fişiere, oferă un bonus de 10.000 de dolari la angajare (Imagine: 123rf.com)

Damian Bradfield, preşedintele WeTransfer a explicat, prin intermediul unei postări pe platforma Medium, cum a luat această decizie şi care este logica din spatele ei, informează Business Insider.

„Cum ar fi dacă fiecăruia dintre ei i s-ar oferi 10.000 de dolari pentru a nu accepta un job la altă companie? Pentru a pleca şi a lucra la altceva, cum ar fi noul viitor al muzicii, oricare ar fi acela”, a sugerat Bradfield.

Preşedintele WeTransfer a transmis această ideea unui jurnalist de la publicaţia Handelsblatt la o conferinţă Tech Open Air din Berlin.

„SoundCloud a fost mereu o provocare. Uite ce au reuşit să facă: au curtat aceşti 173 de oameni, i-au angajat, le-au oferit pregătire de specialitate în muzică, tehnologie şi inovaţie. Mi se pare un sacrilegiu să îi laşi să plece şi să îşi ia joburi normale. Avem nevoie disperată de inovaţie. Avem nevoie de provocări”, susţine Bradfield.

Citeşte articolul complet pe ZF

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici