Oferta Fiscului: apartamente, alimente sau maşini la preţ de criză!

Pulovere de damă de la 5 lei, apă de parfum de la 110 lei, terenuri la nici 10 euro metrul pătrat, apartamente în aproape orice oraş din ţară începând de la 30.000 euro, lăzi frigorifice şi maşini sunt câteva dintre produsele confiscate pe care Fiscul le vinde la preţuri modice, arată site-ul încont.ro.

160 afișări
Imaginea articolului Oferta Fiscului: apartamente, alimente sau maşini la preţ de criză!

Oferta Fiscului: apartamente, alimente sau maşini la preţ de criză! (Imagine: www.incont.ro)

Anunţurile sunt postate pe site de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), la secţiunea Anunţuri/Valorificare bunuri sechestrate, pe categorii de produse şi judeţe.

Citeşte mai multe despre oferta ANAF şi condiţiile de participare la licitaţie pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici