OMV Petrom a încheiat un contract cu FAN Curier pentru preluarea coletelor în 300 de benzinării

Producătorul de petrol, gaze şi electricitate OMV Petrom (SNP) a încheiat un acord cu compania de curierat FAN Curier pentru predarea şi colectarea coletelor în circa 300 de benzinării.

585 afișări
Imaginea articolului OMV Petrom a încheiat un contract cu FAN Curier pentru preluarea coletelor în 300 de benzinării

OMV Petrom a încheiat un contract cu FAN Curier pentru preluarea coletelor în 300 de benzinării (Imagine: Gabriel Petrescu/ Mediafax Foto)

"Serviciul de preluare a coletelor FAN Courier a fost lansat recent în circa 300 de staţii Petrom", potrivit datelor OMV Petrom transmise la solicitarea MEDIAFAX.

Parteneriatul a fost implementat în urmă cu un an în benzinăriile sub marca OMV.

OMV Petrom are în România o reţea de 545 staţii de distribuţie a carburanţilor, din care aproape operate sub brandul Petrom şi circa 150 sub brandul OMV.

"Clienţii pot preda coletele pentru FAN Courier într-una din staţiile OMV sau Petrom. (...) Plata se face prin SMS, clienţii primind automat şi un număr AWB pentru monitorizare", potrivit OMV Petrom.

FAN Courier a fost înfiinţată în 1998 şi este deţinută Felix Pătrăşcanu şi fraţii Adrian şi Neculai Mihai.

OMV Petrom este controlată de grupul austriac de petrol şi gaze OMV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici