OMV Petrom va investi cinci milioane de euro în rebrandingul benzinăriilor PetromV

OMV Petrom (SNP) va investi cinci milioane de euro în rebrandingul celor 124 de benzinării PetromV, a declarat Rainer Schlang, responsabil cu activitatea de marketing din companie.

147 afișări
Imaginea articolului OMV Petrom va investi cinci milioane de euro în rebrandingul benzinăriilor PetromV

OMV Petrom va investi cinci milioane de euro în rebrandingul benzinăriilor PetromV (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Până la sfârşitul acestui an, vrem să avem 150 de benzinării premium în România şi 400 sub brandul Petrom", a afirmat Schlang, într-o conferinţă de presă.

Petrom are în România circa 550 de benzinării, din care 124 sub brandul PetromV.

Grupul OMV a deschis, în România, două benzinării dedicate în special transportatorilor, sub brandul "OMV Euro Truck", în care a investit aproximativ un milion de euro, a precizat şeful afacerii de transport comercial rutier din grupul OMV, Steen Frederiksen.

Frederiksen a adăugat că, în acest an, OMV intenţionează să mai deschidă una sau două astfel de benzinării, iar în anul următor, în România, vor fi şase astfel de unităţi.

OMV operează 18 benzinării OMV Euro Truck în Europa şi vrea să ajugă la un număr de 45 de unităţi în 2012 în toate ţările unde este prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici