Orange a lansat oficial iPhone 4S

Câteva zeci de persoane, peste 50 conform datelor Orange România, au participat joi seară în complexul comercial Băneasa din Bucureşti la evenimentul de lansare al celui mai recent smartphone Apple, iPhone4S, de liderul pieţei locale de telefonie mobilă.

266 afișări
Imaginea articolului Orange a lansat oficial iPhone 4S

Orange a lansat oficial iPhone 4S (Imagine: Ziarul Financiar)

Orange a înregistrat câteva sute de precomenzi, iar în seara de joi peste 50 de persoane au anunţat că vor veni la magazinul Orange din Băneasa Shopping City pentru a fi primii utilizatori ai companiei care intră în poseesia celui mai recent gadget Apple, a precizat Julien Ducarroz, directorul comercial al operatorului.

Compania a expus începând cu ora 22,00 telefonul iar la ora 23,30 a început livrările către clienţi care comandaseră mobilul. "iPhone este unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri din portofoliul Orange, dar nu este singurul care înregistrează vânzări bune", a spus Jean Francois Fallacher, CEO al Orange România.

Samsung Galaxy S este unul dintre rivalii iPhone care a înregistrat vânzări foarte bune, fiind la un moment dat - în perioada în care utilizatorii aşteptau deja noua generaţie iPhone, într-o poziţie foarte competitivă în raport cu gadgetul Apple, a adăugat Ducarroz.

iPhone 4S este lansat în seara de joi, prin evenimente care au loc în Bucureşti şi alte oraşe din ţară şi de Vodafone. Şi Cosmote are în ofertă iPhone 4, însă compania nu a organizat un eveniment special de lansare în această seară. Pe piaţa din România există aproximativ 300.000 de gadgeturi mobile Apple (iPhone şi iPad, potrivit estimărilor neoficiale de pe piaţă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici