Orange dă posibilitatea blocării site-urilor pentru adulti, pe telefonul mobil

Orange România a lansat un serviciu care permite accesarea în condiţii de siguranţă a internetului prin intermediul cartelei SIM şi dă posibilitatea filtrării accesului copiilor care utilizează telefonul la site-urile cu conţinut pentru adulţi, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

53 afișări
Imaginea articolului Orange dă posibilitatea blocării site-urilor pentru adulti, pe telefonul mobil

Orange dă posibilitatea blocării site-urilor pentru adulti, pe telefonul mobil (Imagine: Mediafax Foto)

"Părinţii care achiziţionează un abonament sau o cartelă reîncărcabilă pentru copiii lor au acum posibilitatea să filtreze accesul acestora la site-urile WAP şi internet cu conţinut pentru adulţi. Activarea şi dezactivarea filtrului se poate face gratuit", se arată într-un comunicat al Orange România.

Orange România a semnat în 2008 un Cod de Conduită prin care şi-a luat angajamentul să ofere soluţii pentru utilizarea în condiţii sigure a conţinutului furnizat pe telefonul mobil.

Conform datelor furnizate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, la sfârşitul anului 2008 în România existau 28,6 milioane de clienţi de telefonie mobilă şi 5,21 de milioane de conexiuni de acces la internet, se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici