Orange lansează, marţi, serviciul preplătit de acces la Internet, la preţuri pornind de la 5 euro

Orange România lansează, marţi, un serviciu preplătit de acces la Internet, la un preţ de pornire de 5 euro, a anunţat compania de telecomunicaţii.

44 afișări
Imaginea articolului Orange lansează, marţi, serviciul preplătit de acces la Internet, la preţuri pornind de la 5 euro

Orange lansează, marţi, serviciul preplătit de acces la Internet, la preţuri pornind de la 5 euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cartela Internet PrePay este gratuită, iar serviciul este disponibil la viteze de până la 14,4 Mbps pentru oricare din cele patru opţiuni: cu 5, 10, 15 şi 20 de euro, ce includ trafic de 0,5 GB, 1,5 GB, 3 GB şi respectiv 5 GB, valabil între 15 şi 30 de zile. Clienţii au acces la Internet în ţară, dar şi în roaming, prin activarea opţiunii Travel Data Plus cu 20 MB la 15 euro", se arată într-un comunicat al Orange România remis MEDIAFAX.

Accesul la Internet este posibil prin introducerea cartelei într-un modem ce se conectează la laptop sau calculator (desktop).

Portofoliul Orange România include două modele de modem-uri pentru conectarea prin cartela Internet PrePay, respectiv modelul ZTE MF636DB, ce permite o viteză de descărcare (download) de până la 7,2 Mbps la 36 euro (TVA inclus) şi modelul Option Icon 515M, cu viteză de descărcare de până la 14,4 Mbps la 50 euro (TVA inclus).

"Clienţii care achiziţionează Internet PrePay pot pleca din magazin cu serviciul activ - procesul de activare a serviciului şi de configurare a laptopului şi a modemului se pot desfăşura în magazin în momentul achiziţiei", se mai spune în comunicat.

Cartela Internet PrePay se poate reîncărca la orice Orange shop şi Orange store, precum şi la un număr extins de magazine ale partenerilor Orange.

Pentru a-şi monitoriza consumul, clienţii pot trimite un SMS la 332 şi primesc informaţii privind traficul disponibil şi perioada de utilizare rămasă.

"Serviciul se adresează utilizatorilor de laptop care au nevoie de acces mobil la internet, dar care nu doresc să semneze un contract pe o anumită perioadă şi clienţilor care folosesc ocazional internetul, de exemplu atunci când pleacă în vacanţă sau în delegaţie", a declarat spus Bogdan Răuţă, director Mobile Data Proposition în cadrul ORange România.

Serviciile Orange 3G+ (14,4 Mbps) sunt disponibile în 119 oraşe, iar cele 3G în câteva mii de localităţi.

Orange România este cel mai mare jucător local pe piaţa telefoniei mobile, cu 10,47 milioane de clienţi şi venituri de 484 milioane de euro în primul semestru al acestui.

Operatorul român este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 182 de milioane de clienţi pe cinci continente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici