Orange România reduce tarifele la transferurile de date în roaming

Orange România va lansa, luni, două sisteme tarifare care vor reduce costurile transferurilor de date în roaming cu până la 80% pentru abonaţii care călătoresc în state din Uniunea Europeană, a anunţat, miercuri, operatorul de telefonie mobilă.

21 afișări
Imaginea articolului Orange România reduce tarifele la transferurile de date în roaming

Orange România reduce tarifele la transferurile de date în roaming

Cu opţiunea Travel Data Monthly, clienţii Orange vor putea alege pachetul de date de 10 MB, 25 MB sau 60 MB, care costă 20 euro, 40 euro şi respectiv 60 euro pe lună, fără TVA.

A doua opţiune, Travel Data Daily, va permite clienţilor operatorului să efectueze, în 24 de ore, transferuri de date de până la 60 MB la un tarif de 15 euro, fără TVA.

În prezent, pentru transferuri de date în roaming, abonaţii operatorului pot activa opţiunea Roaming Internet la tarifele de 40 euro, 70 euro şi 160 euro pentru trafic de 10 MB, 20 MB şi, respectiv, 50 MB.

Atât pentru clienţii cu abonament, cât şi pentru utilizatorii de cartele preplătite, Orange România va reduce, începând cu 16 iunie, tarifele standard pentru traficul de date în roaming.

Astfel, pentru reţelele preferate tariful este de 4 euro/MB (în prezent 5 euro/MB), iar pentru celelalte reţele din Uniunea Europeană se aplică tariful de 5 euro/MB (6 euro/MB).

Orange România este cel mai important jucător pe piaţa telefoniei mobile, cu 10,01 milioane de clienţi la finele lunii martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici