Orban critică Bechtel pentru neînceperea asfaltării Autostrăzii Transilvania

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, compania Bechtel, pentru că nu a respectat înţelegerile şi nu a trecut la asfaltarea primilor opt kilometri ai Autostrăzii Transilvania, Orban spunând că aşteaptă soluţii, nu scuze.

2 afișări
Imaginea articolului Orban critică Bechtel pentru neînceperea asfaltării Autostrăzii Transilvania

Orban critică Bechtel pentru neînceperea asfaltării Autostrăzii Transilvania

Orban a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că a programat deplasarea în judeţul Cluj şi pentru că vroia să asiste la turnarea primului strat de asfalt la Autostrada Transilvania, „obiectiv care nu s-a îndeplinit”.

„În august, am avut o înţelegere cu Bechtel ca în jurul acestei date să înceapă turnarea asfaltului, să turnăm stratul de bază pe opt kilometri. Eu consider că s-au angajat faţă de beneficiar şi Ministerul Transporturilor că vor respecta înţelegerea şi aştept din partea lor nu explicaţii sau scuze, ci rezolvarea tuturor problemelor care apar”, a afirmat Orban.

Ministrul a adăugat că Bechtel trebuie să înţeleagă că are şi obligaţii, nu numai autorităţile române au obligaţii de a susţine financiar construcţia autostrăzii.

„Nu mă interesează explicaţiile pe care le furnizează Bechtel. Pe mine mă interesează să îşi respecte înţelegerile pe care le-am făcut. Aşa cum eu mi-am respectat înţelegerile faţă de firmă, aştept şi din partea lor să îşi respecte înţelegerile pe care le-au făcut cu noi”, a subliniat ministrul Transporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici