(P) A început Black Friday pe Vivre.ro cu reduceri de până la 90%

481 afișări
Imaginea articolului (P) A început Black Friday pe Vivre.ro cu reduceri de până la 90%

A început Black Friday, cel mai aşteptat eveniment al anului pe Vivre.ro. De astăzi şi până pe 15 noiembrie te poţi bucura de zeci de mii de produse reduse cu până la 90%.

Să cumperi de pe Vivre.ro de Black Friday înseamnă o dublă bucurie. Ai parte de produsele mult dorite la preţuri speciale şi dai un suflu nou locuinţei tale cu un buget rezonabil.

Creează-ţi decorul la care ai visat întotdeauna şi găseşte produsele perfecte pentru tine, la preţuri speciale. De Black Friday, pe Vivre.ro ai parte de o selecţie variată de produse, aşadar tot ce trebuie să faci este să pui în practică proiectele de redecorare.

Reducerile vor fi disponibile până pe 15 noiembrie, la toate categoriile de produse de pe Vivre.ro. Astfel, anul acesta te vei bucura de: ustensile de bucătărie de la 9,99 lei, obiecte de decor de la 15,99 lei, covoare de la 29,99 lei, articole de lifestyle de la 25,99 lei, corpuri de iluminat de la 49,99 lei, mobilier de la 79,99 lei şi canapele de la 689,99 lei.

Indiferent de camerele în care doreşti să faci schimbări, Vivre ţi-a pregătit produse pe gustul tău, pentru a te asigura că vei avea întotdeauna o casă potrivită personalităţii tale.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici