(P) Debt Manager, sau ce pot invata companiile cu rau platnici

Criza financiara, insotita de cresterea numarului de datornici, a falimentelor si a somajului s-a facut resimtita puternic inca de la sfarsitul anului 2008, continuand pe tot parcursul anului trecut. Primele 2 luni ale lui 2010 au dus la o crestere si mai accentuata a numarului de datornici, institutiile financiar bancare neraportand listele integral la sfarsitul anului trecut pentru a-si imbunatati pe cat posibil performantele de bilant

65 afișări

Diferitele studii si statistici aparute, vorbesc in Romania de existenta a peste 500.000 de credite neperformante.

Exista inca multe companii ce folosesc metode neadecvate si invechite de recuperare. Apelarea spre exemplu la folosirea excelului, a unui simplu CRM de tipul celui folosit de Call Center-uri sau a unor aplicatii vechi, care sint depasite si tehnologic si functional, nu mai poate aduce in prezent la rezultatele asteptate. In actuala conjunctura, cu volume din ce in ce mai mari de datornici, cu cerinte de recuperare si randament cat mai mare, actiunile facute "manual" nu au cum sa aiba un grad bun de eficienta. De exemplu o persoana pierde in medie cel putin 5 minute cu trimiterea manuala a unui singur fax, marind considerabil costurile. Numai cu un software profesional se poate obtine cresterea randamentului de recuperare si a efecienţei operatorilor si se pot prelucra volume mari de date.
In prezent, singurele solutii care mai pot face fata valului de rau platnici sunt aplicatiile specializate, web-based, care includ reguli si proceduri dedicate acestui domeniu. Folosirea know-how-ului de ultima ora, inglobarea experientei din ultimii ani duce cu adevarat la cresterea randamentului de recuperare.

În acest context, compania Fasma, firma cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltare de software financiar-bancar, a lansat o noua versiune a aplicatiei sale destinata colectarii de creante Debt Manager. Ultima versiune vine cu module noi, menite sa gestioneze volume mari de dosare si alocarea automata a acestora, fluidizeaza activitatea operatorilor si duce la rezultate exceptionale in coordonarea procesului de recuperare.

Dat fiind ca multi dintre clientii firmei Fasma sunt companii în special din segmentul B2C- institutii bancare, companii de telefonie, call center-uri si fime specializate de recuperare datorii, - aportul acestora a adus aplicatia Debt Manager la un inalt nivel de complexitate si maturitate.

Pentru mai multe detalii in legatura cu aplicatia Debt Manager vizitati site-ul www.debtmanager.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici