(P) Digitalizarea educaţiei din România cu fonduri PNRR. Ofertă specială Dell EDU 360

422 afișări
Imaginea articolului (P) Digitalizarea educaţiei din România cu fonduri PNRR. Ofertă specială Dell EDU 360

Nivelul de digitalizare în şcolile din România este încă redus, deşi ocupăm primele locuri în lume la viteza mare de internet şi suntem recunoscuţi pentru calitatea forţei de muncă din IT. Educaţia este, însă, un domeniu foarte dificil de comparat cu alte industrii. În România, procentele din PIB alocate Ministerului Educaţiei au scăzut de-a lungul anilor, ajungând în 2022 la 2,28%. Mai mult decât atât, pentru acest an, a fost prevăzut un procent de doar 2,1% din PIB. În toţi aceşti ani, sistemul educaţional din România a căutat soluţii pentru a găsi fondurile necesare construirii unui mediu modern de învăţare, dotat cu resursele necesare pentru formarea profesională viitoare a elevilor.

Pentru prima dată în istoria educaţiei, peste 1 miliard de euro a fost alocat din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru digitalizarea unităţilor de învăţământ preuniversitar. Descentralizarea deciziilor de achiziţie înseamnă că fiecare unitate îşi poate alege echipamentele potrivite nevoilor sale, cu toate acestea instituţiile de învăţământ se confruntă cu obstacole greu de depăşit, unul dintre ele fiind lipsa personalului dedicat pentru acest tip de achiziţii. Acelaşi lucru este valabil şi pentru partea de implementare şi suportul operaţional aferent, de care se ocupă profesori IT entuziaşti, dar suprasolicitaţi, sau personal administrativ care, de regulă, deţine alte atribuţii şi care nu are pregătirea corespunzătoare. Nu în ultimul rând, echipamentele care vor fi folosite în şcoli trebuie să îndeplinească anumite condiţii de siguranţă şi rezistenţă, deoarece zeci de elevi energici pun zilnic la încercare durabilitatea echipamentelor.

Având în vedere toate aceste provocări, Dell Technologies a lansat o ofertă specială pentru instituţiile de învăţământ din România, care pot beneficia de o soluţie la cheie, flexibilă şi testată deja în cele peste 400.000 de şcoli şi 14.000 de colegii şi universităţi din întreaga lume.

Profitaţi acum de oferta personalizată Dell EDU 360 pentru şcoala sau liceul din localitatea dvs., accesând acest link: https://www.dell.com/ro-ro/dt/microsites/dell360.htm

Ofertă specială Dell EDU 360: pentru că educaţia are propriile nevoi

Oferta specială Dell EDU 360 include cele mai potrivite echipamente pentru profesori şi elevi şi livrare în timp record. În plus, echipamentele includ Windows 11 şi procesor Intel® Core™ de generaţia a 12-a. Dell Technologies cunoaşte foarte bine specificul şi nevoile sistemului educaţional, datorită experienţei acumulate în acest sector de-a lungul anilor, la nivel local şi internaţional. De asemenea, Dell oferă consultanţă gratuită pre şi post implementare, mentenanţă a echipamentelor şi suport pentru minim 3 ani.

Şcoala viitorului este acea instituţie care înţelege nevoile tinerilor şi căreia îi pasă de performanţa lor. Pandemia a schimbat modul în care lucrăm sau învăţăm şi a contribuit la necesitatea de a avea echipamentul potrivit pentru a ne desfăşura cu succes activitatea.

Laptopul Dell Vostro 3520 cu Windows 11 şi procesor Intel® Core™ poate fi folosit atât acasă, cât şi la şcoală, fiind deosebit de rezistent în mâinile unor utilizatori entuziaşti şi în cazul căderilor accidentale. Cântăreşte doar 1,9 kg şi include sistemul de operare Microsoft Windows 11 şi Trusted Platform Module 2.0, care protejează datele împotriva atacurilor cibernetice, procesor Intel® Core™ de generaţia a 12-a şi Intel® Iris® Xe Graphics, cititor de carduri, 3 porturi USB, tastatură iluminată, stocare SSD cu capacitate de 512 GB.

Sistemul Desktop Dell OptiPlex 3000 SFF cu Windows 11 Pro şi procesor Intel® Core™ este un desktop de dimensiuni reduse, cu un design care permite integrarea în orice spaţiu de lucru. Pachetul include: mouse + tastatură, sistemul de operare Microsoft Windows 11 Pro, procesor Intel® Core™ de generaţia a 12-a şi Intel® Integrated Graphics, stocare SSD, cu o capacitate începând de la 256 GB. Opţional, poate fi configurat cu Wi-Fi 6E, care oferă o lăţime de bandă mai mare şi o performanţă mai bună.

Monitorul LED VA Dell 27'' SE2722H Full HD are un ecran generos de 27” şi rezoluţie Full HD. Ecranul protejează ochii utilizatorilor de emisiile de lumină albastră folosind tehnologia ComfortView certificată TUV. Display-ul anti-glare, flicker-free permite folosirea monitorului pe perioada întregii zile, fără să obosească ochii. Are un consum redus de energie folosind tehnologia PowerNap, atunci când monitorul nu este în uz activ. 

Echipamentul all-In-One PC DELL OptiPlex 5400 cu Windows 11 Pro şi procesor Intel® Core™ are un display cu rezoluţie FHD care protejează ochii utilizatorului cu funcţia ComfortView. Include: sistem de operare Microsoft Windows 11 Pro, procesor Intel® Core™ de generaţia a 12-a şi Intel® Integrated Graphics, cameră web şi microfon integrate, memorie RAM DDR4 începând de la 8GB, stocare SSD, cu o capacitate începând de la 256 GB, tastatură şi mouse.

Beneficiaţi de această ofertă, acum! Ne puteţi contacta la telefon 031 805 39 13, pe e-mail la educatie@dell.com sau prin intermediul paginii web dedicate: https://www.dell.com/ro-ro/dt/microsites/dell360.htm

Dell Technologies oferă infrastructura necesară pentru construirea unui viitor digital, transformarea IT-ului şi protejarea resurselor şi informaţiilor esenţiale. Dell sprijină dezvoltarea educaţiei bazându-se pe trei piloni: siguranţă, suport continuu şi durabilitate. Mai multe soluţii pentru educaţie pot fi accesate aici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici