(P) Seasons Primaverii va invita sa descoperiti eleganta ca stare de spirit

Daca nu cautati un loc de locuit, ci un spatiu in care sa traiti, Seasons Primaverii va ofera mai mult decat o casa, va ofera un stil de viata. Vis a vis de Palatul Primaverii si inconjurat de muzee, clinici si restaurante de lux, proiectul rezidential va invita sa descoperiti eleganta ca stare de spirit si sa imbratisati luxul ca stare de fapt.

2171 afișări
Imaginea articolului (P) Seasons Primaverii va invita sa descoperiti eleganta ca stare de spirit

(P) Seasons Primaverii va invita sa descoperiti eleganta ca stare de spirit

Proiectul imobiliar este situat intr-un loc in care cladirile incarcate de istorie se intalnesc cu cele moderne si unesc intr-un cadru perfect trecutul cu prezentul. Un loc in care puteti gasi o oaza de verdeata si liniste, chiar in locul in care va asteptati mai putin, in inima Bucurestiului. Seasons Primaverii va invita sa locuiti atat de aproape de oras, dar totusi atat de departe de agitatia lui si sa imbinati intr-un mod ideal utilul cu placutul.

O casa care sa va prezinte o noua perspectiva in fiecare dimineata cand va savurati cafeaua. O  priveliste care sa va incarce cu energie, in timp ce va faceti planurile pentru ziua care a inceput. Un loc in care abia asteptati sa va intoarceti seara ca sa va relaxati cu un pahar de vin, o carte buna sau pur si simplu cu o discutie placuta. Un spatiu generos care va ofera confortul de care aveti nevoie pentru odihna si relaxare, dar si posibilitatea de a organiza evenimente de neuitat de care sa va bucurati alaturi de familie si prieteni. Asa poate fi descris locul in care Seasons Primaverii va propune sa locuiti si sa ramaneti conectati la oras intr-un spatiu inconjurat de natura.
Descoperiti locul care se potriveste perfect cu stilul vostru de viata si care merita sa il numiti simplu acasa: http://bit.ly/2q4WSWm

Experienta internationala, increderea si orientarea catre nevoile clientilor au stat la baza companiei Almong Group Ltd. cand a fost dezvoltat proiectul rezidential de lux Seasons Primaverii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici