(P) Voteaza proiectul preferat!

S-a incheiat evaluarea celor 150 de propuneri de proiect eligibile din Programul de granturi, "Raiffeisen Comunitati” 2016. Evaluarea a fost realizata de 100 de voluntari Raiffeisen, fiecare proiect fiind jurizat de 3 voluntari. Cele mai apreciate 20 de proiecte au trecut in faza finala a programului, cea de votare de catre publicul larg, care se va incheia pe 15 septembrie.

551 afișări
Imaginea articolului (P) Voteaza proiectul preferat!

(P) Voteaza proiectul preferat!

Finalistii sunt 17 organizatii, doua spitale ai o institutie de invatamant, din diferite zone ale tarii: Bucuresti si judetele Arges, Alba, Bacau, Bihor, Cluj, Constanta, Iasi, Teleorman si Timis. Domeniile deservite de proiectele finaliste sunt: servicii sociale si de sanatate (17), ecologie urbana (2), educatie financiara (1). Lista completa a finalistilor este afisata http://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi/index.php/proiecte-votare

 

Pana pe 15 septembrie 2016, orele 17:00, puteti vota un singur proiect, o singura data, astfel:

• Accesati http://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi/index.php/proiecte-votare

• Daca nu aveti cont de utilizator pe platforma, dati click pe „Creeaza-ti un cont” pentru a va inregistra;

• Dupa autentificare cu user si parola, se va deschide o pagina cu proiectele supuse votului;

• Puteti vedea si harta proiectelor, grupate pe judete (prin click pe un judet, se deschide lista proiectelor din acel judet);

• Pentru a vedea detaliile unui proiect, dati click pe titlul proiectului;

• Pentru a vota, apasati butonul „Voteaza” din dreptul proiectului preferat;

Rezultatul voturilor se actualizeaza automat, in timp real.


ATENTIE!


• Este interzisa votarea de mai mult de 10 ori de pe acelasi IP. Exceptie fac companiile/institutiile care, pentru a fi exceptate de la aceasta regula, trebuie sa trimita o adeverinta semnata si stampilata catre raiffeisen.comunitati@raiffeisen.ro, care sa contina numele companiei, numarul de IP, numarul maxim de persoane care ar putea vota si argumentarea solicitarii de exceptare.

• Raiffeisen Bank S.A. isi rezerva dreptul de a valida sau anula voturile inregistrate online, in urma intreprinderii unor verificari cu privire la modul in care au fost votate proiectele. Este interzisa votarea de pe conturi create cu adrese de e-mail temporare.

Dupa incheierea ultimei etape, se vor desemna drept castigatoare primele 10 proiecte care au obtinut cel mai mare numar de voturi. Fiecare proiect va primi 10.000 euro, bugetul total al programului fiind de 100.000 euro.

Sustine si tu cauza preferata, votand pana pe 15 septembrie unul dintre proiectele finaliste!
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici