Pandemia COVID-19 accelerează transformarea digitală la nivel european. Rezultatele unui studiu global

  • Pandemia accelerează transformarea digitală la nivel european.
  • Este concluzia unui studiu realizat de Dell Technologies, în cadrul căruia au fost chestionaţi 4.300 de lideri de afaceri din 18 ţări.
  • Transformarea este văzută ca un factor critic pentru recuperarea afacerilor afectate de criza Covid.
447 afișări
Imaginea articolului Pandemia COVID-19 accelerează transformarea digitală la nivel european. Rezultatele unui studiu global

FOTO: Profimedia

Dell Technologies a publicat rezultatele unui studiu global care arată că organizaţiile îşi schimbă rapid programele de digitalizare şi sunt pe cale de a realiza în câteva luni ceea ce le-ar fi luat în mod normal ani de zile.

Într-unul dintre primele studii globale care a măsurat comportamentul afaceriilor ca urmare a pandemiei, Indicele Dell 2020 a constatat că 8 din 10 organizaţii au grăbit unele programe de transformare digitală în acest an şi 79% îşi reinventează modelul de afaceri.

„Am putut arunca o privire asupra viitorului, iar organizaţiile care îşi accelerează transformarea digitală acum vor fi pregătite pentru succes în Era Informaţiilor care se desfăşoară chiar în acest moment”, spune Michael Dell, preşedinte şi director executiv Dell Technologies.

Preocupările privind confidenţialitatea datelor şi securitatea cibernetică, resursele limitate şi dificultăţile în extragerea de informaţii din date sunt identificate ca bariere în calea transformării digitale.

Indicele DT este un reper global care indică statutul de transformare digitală al organizaţiilor şi performanţa lor. Sondajul a inclus 4.300 de lideri de afaceri, de la companii mijlocii şi până la organizaţii mari, din 18 ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici