Pasajul de la Mogoşoaia a primit autorizaţia de construire de la Ministerul Transporturilor

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor a emis, luni, autorizaţia de construire pentru proiectarea şi execuţia pasajului de la Mogoşoaia, potrivit unui comunicat al CNAIR, remis MEDIAFAX.

2361 afișări
Imaginea articolului Pasajul de la Mogoşoaia a primit autorizaţia de construire de la Ministerul Transporturilor

Pasajul de la Mogoşoaia a primit autorizaţia de construire de la Ministerul Transporturilor

Antreprenorul care realizează proiectarea şi execuţia pasajului de la Mogoşoaia este compania SC STRABAG SRL.

Contractul pentru construcţia pasajului este în valoare de 32.259.665,70 lei fără TVA.

CNAIR arată că obiectivul de investiţii "Pasaj Mogoşoaia pe Centura Bucureşti peste DN 1A" este situat pe Centura Bucureşti, între km 66+540 - km 67+340 include rampa de urcare (km 66+580 – km 66+810) şi rampa de coborâre km (66+920 - km 67+150), pasajul superior peste DN 1A, precum şi breteaua de acces 7 (km 66+870 - km 67+340) şi breteaua de acces 8 (km 66+870 km 67+280).

Durata de realizare a acestui contract este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare şi 24 luni pentru execuţia lucrărilor. Antreprenorul a ofertat o perioadă de garanţie a lucrărilor de 10 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici