Patron de restaurant: Violeta Alexandru, dacă ar lucra la privat, nu şi-ar permite să cheme jandarmii peste clienţi

  • Violeta Alexandru le-a reproşat patronilor de pe litoral că nu respectă regulile
  • Ministrul Muncii i-a îndemnat pe patroni să cheme jandarmii dacă clienţii se adună în faţa teraselor
  • Radu, patron de local, se plânge că a cheltuit mii de euro pentru cerinţele Guvernului
1917 afișări
Imaginea articolului Patron de restaurant: Violeta Alexandru, dacă ar lucra la privat, nu şi-ar permite să cheme jandarmii peste clienţi

Patron de restaurant: Violeta Alexandru, dacă ar lucra la privat, nu şi-ar permite să cheme jandarmii peste clienţi

Când mergi la terasă, îţi faci rezervare din timp, prin telefon? Dacă aştepţi în faţa teraselor pe litoral să se elibereze mesele, s-ar putea să fii luat pe sus de jandarmi. Cel puţin asta s-ar întâmpla, daca patronii de localuri ar face ce i-a îndemnat Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii le-a reproşat patronilor că nu respectă regulile, după ce au luat banii Guvernului în epidemie. Radu Dumitrescu, patron de restaurant, este asaltat de probleme pentru că, dincolo de promisiuni, guvernaţii i-au dat cu o mână şi i-au luat cu ambele.

Radu Dumitrescu, patro de restaurant: Ajutorul statului este, pe de-o parte, şomajul tehnic şi pe de altă parte, zero. Ei spun: „Am dat 4.000-5.000 de credite. Noi am întrebat la băncile cu care lucrăm: „Aţi dat vreun credit? ”Răspunsul este general: „Nu!”. Am avut costuri cu mănuşile, măştile, substanţele de dezinfecţie, de aproximativ 5.500 de euro numai în luna iunie. Doamna Violeta lucrează la stat. Dacă ar lucra la privat şi ar fi nevoită să plătească chirie şi toate costurile pe care ne obligă pe noi să le plătim acum cred că s-ar mai gândi înainte de a chema jandarmii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici